Minőség és garancia

A termékek minősége

A minőség számunkra a legfontosabb, ezért minden termékünket a legnagyobb odafigyeléssel gondozzuk és választjuk ki. Mielőtt postára adjuk termékeinket, alaposan megvizsgáljuk őket, ezzel biztosítva, hogy kizárólag friss és kiváló minőségű virághagymákat kapjon kézhez.
Az elmúlt 70 év során mindig nagy hangsúlyt fektettünk ügyfeleink elégedettségére, így kiérdemelten vált a Bakker Európa egyik legnagyobb kertszakértőjévé.

Növekedési és virágzási garancia 1 teljes évig

Virágainkat a legnagyobb odafigyeléssel és törődéssel termesztjük, ezzel biztosítva, hogy ügyfeleinknek teljesen egészséges növényeket szállítunk.
Ezen felül pedig 1 év növekedési és virágzási garanciát vállalunk a Bakker.com itt elérhető teljes ajánlatára. Ez a garancia a vásárlás pillanatától az adott növény első virágzási periódusának végéig, illetve max. 1 évig tart.

A garancia a szolárlámpákra is érvényes.

Panasz esetén

Amennyiben nem elégedett termékeinkkel vagy a rendelése sérült, hibás esetleg hiányos, kérje vegye fel a kapcsolatot az ügyéflszolgálatunkkal a +36 23 802 690‑es telefonszámon a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az esetleges panaszok mielőbbi megoldása érdekében, amelyeket jóváírás vagy csere formájában orvosolunk.
A reklamáció alapfeltétele minden esetben az adott termék a Magyar Posta Logisztikai raktárába történő visszaküldése.

Az MPL Raktár pontos postacíme:

Bakker Holland Hungary Virágküldő Kft.
MPL Komplex Logisztikai Szolgáltatások Üzem
East Gate Business Park B1
1985 Budapest

Az Európai Parlament és a Tanács 524/2013/EU számú rendelete alapján új interaktív weboldal jött létre, az EU Online Vitarendezési Platform. Ezen weboldal célja a szolgáltatók és a fogyasztók közötti online ügyletekkel kapcsolatban felmerülő jogviták rendezése. Amennyiben Ön elégedetlen társaságunk közreműködésével a fogyasztói jogvita rendezésében, panaszával az EU Online Vitarendezési Platformhoz is fordulhat, az alábbi címen:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Virághagymák Minőségi Védjegye

A Bakker a Virághagymák Minőségi Védjegye Alapítvány által elismert kertészeti csomagküldő szolgálat, ezáltal a legjobb minőséget nyújtó szolgáltatók kiválasztott csoportjához tartozik.

A védjegyet viselő virághagymák előnyei:

  • Garantált optimális virágzás, amennyiben Ön követi a csomagoláson található ültetési utasításokat.
  • Biztos lehet abban, hogy a hagymák egészségesek és kiváló minőségűek.
  • A hagymák típusa, színe és mérete megfelelő, illetve összhangban van a csomagoláson feltüntetett részletekkel

Bakker minőség:

Az alapítvány által nekünk ítélt minőségi védjegy mellett a hagymák kiváló minőségét a következők is jelzik:

  • Bakker virágzási garancia
  • A hagymák életereje és életképessége
  • Az óriási választék
  • Az extra nagy méretű hagymák