Rólunk

Több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező kertészeti cégként a Bakker egy régóta fennálló, megbízható kertspecialista, előremutató, izgalmas és új ötletekkel a kertészkedés szerelmesei számára. Európa egyik legnagyobb kertészeti vállalkozásaként 19 európai országban van jelen: Hollandia, Belgium, Luxemburg, Franciaország, Olaszország, Svájc, Ausztria, Németország, Dánia, Svédország, Norvégia, Anglia, Írország, Cseh Köztársaság, Szlovénia, Magyarország, Lengyelország, Románia és Bulgária.

Termékeink esetében mindig a kiváló minőségre törekszünk, virágainkat kiemelt figyelemmel kísérjük a termesztésük teljes időtartama alatt - a "Hallmark Holland Virághagymák" szervezet tagjaként pedig kizárólag a legtökéletesebb növényeket kínáljuk. Komoly figyelmet fordítunk a megrendelések pontos teljesítésére és a növények megfelelő ültetési időben történő szállítására. Abban az esetben, ha bármilyen okból kifolyólag mégsem elégedett a kézhez kapott termékkel, használja ki az általunk kínált 1 éves garanciát.

A 70 éves hagyományra visszatekintő szaktudásunknak, a kiváló minőségű virágainknak, a nagyszerű ár-érték aránynak, az elképesztően széles választékunknak, a megbízható ügyfélszolgálatunknak és az egyedülálló garanciális feltételeinknek köszönhetően kerülhettünk Európa vezető kertészeti vállalatai közé.